Reading | Healing

Psychometrie

Aan de hand van voorwerpen of een foto.
Dit is een helderziende waarneming door middel van foto’s of voorwerpen.

Contact met overledenen.
Op wens van de cliënt en de overledene is er contact mogelijk. Als een overledene zelf geen contact kan maken met de cliënt, wordt er toch informatie doorgegeven via een begeleider.
Het beste is dat ik zo min mogelijk weet van de persoonlijke gegevens voordat we hier aan beginnen zodat de informatie zo zuiver mogelijk wordt doorgegeven.

Door middel van numerologie.
Aan de hand van je geboortedatum op zoek naar de betekenis van je geboortedatum. De numerologie behelst de symboliek en invloed van getallen.De numerologische betekenis van je geboortedatum is vooral die van je levenslot of lots-bestemming, hetgeen je inzicht kan geven in jouw levensweg, het lot en je levenslessen. Zoals wat je kunt leren om je verder te ontwikkelen.

Healing:

Magnetiseren - Het overbrengen van energie uit de spirituele wereld op die plaatsen van het lichaam en geest waar zich een klacht afspeelt.
Dit ter bevordering van gezondheid en het opheffen van eventuele blokkades. Lichaam en geest krijgen weer 'energie' om zichzelf te herstellen, in balans te brengen. Het resultaat is meestal dat de lichamelijke ongemakken, die ontstaan zijn door bijvoorbeeld geestelijke druk kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Psychisch zal je het dus merken, want je gaat weer beter in je vel zitten
Stacks Image 165
/